Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot Expert​

Takket være den nye platform har den nye PEUGEOT Expert Van masser af fordele, der letter dit arbejde og opfylder alle dine krav. De moderne motorer sikrer god kørbarhed og høj ydelse i den daglige kørsel.

PEUGEOT Experts markante design giver den et robust og moderne look.
Den fås i 3 længder, bl.a. i en Compact version, der kun er 4,60 m lang.

For at opfylde erhvervskundernes behov fås PEUGEOT Expert i en lang række versioner: kassevogn og Combi med op til 9 pladser.

Peugeot Expert fås fra

Leasing fra 1.695 kr./md. ekskl. moms*

LeasingPRO

Uanset din branche, så rummer Peugeots varebilsprogram en model, der kan løse opgaverne sammen med dig. Og lige nu tilbyder vi en ekstra attraktiv leasingaftale, som omfatter et minimum af administration og risiko, så du i stedet kan bruge tiden på det der er vigtigt. Nemlig at holde din virksomhed kørende.

Med den nye totalløsning Peugeot LeasingPRO er der taget højde for ALT, der er forbundet med leasing af ny varebil. Lige fra bilerne, forsikring, service, reparation, grønafgift og vejhjælp til fordelagtige vaske- og brændstofaftaler med store rabatter. Hver måned får du det hele samlet på én faktura via én leverandør.

Med LeasingPRO er du garanteret en nem, tidsbesparende og rentabel løsning. Dette gælder uanset om du har 1 eller 200 biler i flåden. Din likviditet kan arbejde frit til udvikling af virksomheden, fremfor at være bundet i vognparken.

Kontakt din nærmeste Burgaard Sørensen forhandler og hør meget mere om Peugeot LeasingPRO, og hvordan du let får samlet alle dine udgifter i én samlet aftale.

Peugeot LeasingPRO inkluderer:

En expert til ethvert behov

I Compact versionen med en længde på kun 4,60 m kommer man let omkring. Denne version har en størrelse, der er særligt velegnet til bykørsel.

Den er meget rummelig: PEUGEOT Expert Compact har en lastkapacitet på op til 1400 kg, en varerumsvolumen på 5,1 m3 og en varerumslængde på 3,32 m.
PEUGEOT Experts størrelse passer til de fleste parkeringsforhold. På de fleste versioner er højden begrænset til 1,90 m, så der er ingen problemer med at komme ind i parkeringshuse

Praktisk erhvervsbil

Den praktiske nye PEUGEOT Expert Van er forsynet med en klap i Moduwork skillevæggeni. Det giver mulighed for at medbringe op til 4 m lang last på en helt flad vognbund, samtidig med at der stadig er 2 siddepladser foran. Med et samlet varerumsvolumen på optil 6,6 m3 og den innovative, automatiske sideskydedør med håndfri betjening, er det let at læsse varer af og på.

Ny platform

PEUGEOT Expert er konstrueret på den nye EMP2 platform. Kørselskomfort, kvalitet og effektivitet ligger helt i top, og lastkapaciteten er helt op til 1400 kg.
PEUGEOT Expert Van er fantastisk let kørt. Dette skyldes BlueHDi motorerne på mellem 95 hk og 180 hk og 400 Nm i kombination med den nye EAT6 automatgearkasse.
PEUGEOT Expert byder på laveste brændstofforbrug og emission i klassen. Driftsomkostningerne er lave, blandt andet pga. serviceintervallet på op til 2 år eller 40.000 km.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser