Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot Partner​

Peugeot i-Cockpit® er kendt fra Peugeot personbiler og SUV’er, og er nu standard på alle nye Peugeot Partner-versioner. Det moderne design med et lille sporty rat, head up-instrumentpanel og stor 8’’ touchskærmigiver stor manøvredygtighed og let betjening takket være den nye, ergonomiske indretning af førerpladsen. Og så er det helt nyt blandt varebiler.

Peugeot Partner Van fås fra

124.990 kr. ekskl. moms

Hvorfor skal du vælge denne model

Brug Peugeot Partner som et ekstra kontor, og nyd godt af den høje komfort. Foretag telefonopkald i fred og ro, takket være den store lydkomfort i kabinen, og oplad samtidig din smartphone trådløst via induktioni. Det dobbelte Multi-Flex passagersæde imed ModuWork har plads til to passagerer og bilens varerumslængde og volumen kan øges ved enten at lægge det yderste sæde ned eller ved løft af sædepuden.
Desuden indeholder det en drejelig laptop-holderi, hvor du kan placere din PC samtidig med, at den oplades via 230 volt stikketi.

Online systemer

Førerassistentsystemer af nyeste generation gør køreturen lettere – f.eks. via 3D-navigation med stemmestyring eller Peugeot Connect SOS & Assistance, som øger sikkerheden. For maksimal kørekomfort kan din smartphone tilsluttes bilens 8″ touchskærmivia funktionen Mirror Screen med Apple CarPlay®isamtidig med, at den oplades trådløst via induktioni.

Læs mere om Apple CarPlay® her.

Indekator for overlast

Den nye Peugeot Partner fås med Overload-indikator, hvilket er helt nyt på varebileri.
Denne innovative funktion informerer dig, hvis bilens vægt overstiger det maksimalt tilladtei, både når det gælder maks. tilladt totalvægt og maks. akseltryk (for og bag).

Systemets fordele er:

At forhindre risikoen, der kan opstå ved overlast (dårligere køreegenskaber, længere bremseeffekt, samt unødig slid af dæk og bil)
At værne om din og andres sikkerhed.
At undgå bøder, vedrørende overlast.

Gearvælger til automatgear

Den nye Peugeot Partner er forsynet med kraftfulde motorer af nyeste generation, med 75 – 130 hk. De kombinerer effektivitet, lavt brændstofforbrug, samt CO2 emission.

Den nye 8-trins automatgearkasse (EAT8) fås både med benzini- og dieselmotorer.

Gennemtænkt varebil

L1-versionenihar:
En varerumslængde på 1.817 mm og en varerumsvolumen på 3,3 m3.
Med ModuWorki: En varerumslængde op til 3.090 mm og en varerumsvolumen op til 3,8 m3.

L2-versionenihar:
En varerumslængde på 2.167 mm og en varerumsvolumen på 3,9 m3
Med ModuWorki: En varerumslængde op til 3.440 mm og en varerumsvolumen op til 4,4 m3.

Få en lasteevne på op til 1000 kg allerede i L1-versionen, hvor der er plads til 2 europaller i forlængelse af hinanden. Forbedret LED-belysning i varerummet og op til 10 fastsurringsringe i bund og mellemhøjdeigør din arbejdsdag nemmere.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser