Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Mitsubishi modeller​

Ny Space Star

Eclipse Cross PHEV

Ny ASX

Lidt om Mitsubishi

Bilmærket Mitsubishi er en del af den japanske Mitsubishi-koncern, der bl.a. producerer biler til hele verden. I 1917 udviklede de deres første bil, og de har siden dengang produceret en række af forskellige pålidelige og holdbare biler.

De har sloganet “Drive Your Ambition”, som giver dem en følelse af forpligtelse og ansvar, som de brænder for at leve op til. De er stærkt dedikerede, når det kommer til innovation og udvikling inden for den hurtigtvoksende bilindustri. Mitsubishi vil derfor aldrig stoppe med at udvikle sig og fokuserer særligt på avanceret teknologi i deres forskellige modeller. Derudover har de et ønske om, at deres kunder skal opleve noget nyt, så de bliver ved med at være innovative og indfører en høj standard af teknologi i deres biler.

Siden 1970 har Mitsubishi haft et fokus på elbiler og dermed på mere bæredygtige transportløsninger – og i 2009 lancerede de deres første elbil. Fire år efter lancerede de også verdens første plug-in hybrid SUV – nemlig deres Outlander PHEV. Den blev et bevis på, at Mitsubishi er og ønsker at være førende inden for plug-in teknologi.

Hos Burgaard Sørensen har vi nedenstående Mitsubishi-modeller til salg, som du altid er velkommen til at komme forbi og se nærmere på og tage en prøvetur i.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser