Burgaard Sørensen A/S blev grundlagt i 1938 og har base i Esbjerg og Varde

Peugeot 208 Van​

Ny Peugeot 208 Van giver maksimal køreglæde i arbejdslivet.

Den nye Peugeot 208 Van er på mange måder udtryk for nytænkning. Kortere og lavere end 207, men med mere plads i førersædet. Innovativt cockpit, med lille sporty rat, som giver frit udsyn til instrumenterne. 208 Van er en letvægter med miljømæssig tyngde. Med de nye BlueHDi motorer, som kører 33,3 km/l er den nye 208 Van den mest miljøvenlige varebil i sin klasse.

Peugeot 208 Van 3-dørs fås fra

79.990 kr. ekskl. moms

Peugeot 208 Van 5-dørs fås fra

84.990 kr. ekskl. moms

Priserne er vejl. og ekskl. moms, lev. omk. på 3.260 kr. og evt. metallak. Til priserne skal der tillægges omk. til syn inden registrering – spørg din forhandler. De viste biler kan være monteret med ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisændringer og fejl.

Design

Den nye 208 Van har kompakte og moderne linjer. Den er 7 cm. kortere end 207 og Peugeots ingeniører har reduceret vægten med gennemsnitligt 110 kg, til stor gavn for brændstofforbruget og køredynamikken. I Active versionerne er 208 Van udstyret med infotainment system med 7” touch skærm.

Varerum

208 Van er den kompakte varebil til byen eller ideel som pendlerbil, hvor et rummeligt og praktisk varerum kombineres med lav læssehøjde og nem adgang til varerummet.

Kvalitet / Sikkerhed

208 Van repræsenterer det nyeste indenfor Peugeots verden og har fået de maksimale 5 stjerner efter den nye EuroNCAP standard for personbiler. De sikre køreegenskaber suppleres af effektive bremser, ESP og 6 airbags, så fører og passager er sikkert beskyttet.

Miljø

208 Van fås med Peugeots nye moderne 3-cylindrede benzinmotorer, samt de højeffektive BlueHDi motorer, med start/stop teknologi og partikelfilter, som ved hjælp af et additiv sikrer hurtig og effektiv regenerering af partikelfiltret.

Brændstof og emission
Energiklasse: – A++ – A
Brændstofforbrug (EU-norm): 18,5-33,3 km/l.
CO2-emission: 79-125 g/km.

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen og vi besvarer din henvendelse indenfor 1-2 hverdage.

Jesper Larsen

Salg- og marketingchef

Ansøg her

Kraner

Træ-/ alu-lad

Tiplad

Presenning

Knæklad

Alukasser